İkisine de yaramadı! 1-1

Alt sırlardan kurtulma çabasında olan Şükraniyespor ve Kerametspor galibiyet için çıktıkları maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

İkisine de yaramadı! 1-1

Umut Kutluca

1. Amatör Küme 2. Grup mücadelesinde Şükraniyespor rakibi Kerametspor ile 1-1 berabere kaldı. Atıcılar 1 Sahası’nda oynanan maçta alt sıralardan kurtulma çabasında olan iki takım puanları paylaştı. Maça hızlı başlayan Kerametspor 25. dakikada Erman Sefer ile 1-0 öne geçmeyi bildi. 43. dakikada kırmızı beyazlılar Koray Şen ile beraberliğe yaklaştı ancak kaleci Mehmet topu iyi çıkardı. İkinci yarıda daha atak bir görüntü veren Şükraniyespor geliştirdiği ataklardan eli boş döndü. 48. dakikada Koray Şen’in vuruşu direkte patladı. 75. dakikada Azat Ulaş kırmızı beyazlılara beraberliği getiren golünü kaydetti. Maçtan beraberlikle ayrılan Şükraniyespor puanını 17’ye çıkarabildi.

SAHA: Atıcılar 1

HAKEMLER: Soner Bebek (**), Ceyhun Kılıç (**), Zeki Köksaldı (**)

GOLLER: Dk. 25 Erman (Kerametspor), Dk. 75 Azat (Şükraniyespor)

ŞÜKRANİYESPOR: Emre (**), Bilal (**), Melih (**), Sercan (**), Berat (***), Ömer (**), Alican (**), Metin (**), Sertan (***), Koray (***), Azat (***)

KERAMETSPOR: Mehmet (**), Emre (**), Sinan (**), Harun (**), Sezer (**), Mustafa (**), Erman (**), Osman (**), Ercan (**), Alihan (**), Hakan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X