‘İkiz kardeş gibiyiz’

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Bursaspor’la bir çok yönlerinin uyuştuğunu söyledi.

‘İkiz kardeş gibiyiz’

Antalya’da OLAY Spor’u ağırlayan genç teknik adam, “Biz camiaları ile güçlü olan kulüpleriz. Aramızda dostluk beni çok sevindiriyor. Gerek Göztepe’nin gerekse Bursaspor’un yeri her zaman zirve olmalı” diye konuştu.

Süper Lig’de ligin ilkyarısının adeta tozunu attılar. Lige yeni çıkmasına rağmen Göztepe herkesin dikkatini çeken bir takım oldu. OLAY Spor olarak soluğu bu kez sarı kırmızılı ekibin kampında aldık. Teknik kadrosunda bulunan Bursalı Tahsin Tam’la ligin tozunu atan Teknik Direktör Tamer Tuna ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Özellikle Göztepe ve Bursaspor hakkındaki yorumları dikkat çekiciydi. “İlk hedefimiz lige renk katmak ve kalıcı olmak” diyen genç teknik adam şunları söyledi: 

PARA SORUNU YOK

“İlkyarıda 30 puan toplayıp bu seviyede olmak bizim için önemli. Bu başarıyı ikinci yarıya da taşımak istiyoruz. Kendimizi güçlü ve iyi hissediyoruz. Bunun üzerine koyabilirsek ve daha çok çalışırsak daha iyi işler yapabileceğimizi biliyoruz. Başarımızdaki bir diğer faktörde Göztepe’nin hem taraftar hem ekonomik gücü. Oyuncuların ücretlerini zamanında alması konsantrasyonlarını sadece sahaya yönlendirmeleri bizim için önemliydi.’ Bursaspor ve Göztepe arasındaki dostluğunu kendisini mutlu ettiğini ifade eden Tamer Hoca, şöyle devam etti:

BENZER YÖNLER VAR

“Ligin ilkyarısındaki maçta bunu gördük. Maçın önüne geçen tablolar meydana geldi. Bursaspor taraftarı inanılmaz zaten. Bunu biliyoruz. O duyguyu yeşil beyazlı takımda oynarken yaşamıştım. İki kulübün de her zaman şampiyonluk yarışında olacağını biliyorum. Bursaspor’un yaşadığı şampiyonluğu Göztepe’nin de yaşabileceğine inanıyorum. Bursaspor’un taraftar desteği, ekonomik gücüyle potansiyelinin olduğunu ve her zaman bu yarışın içinde olabileceğini biliyorum. Göztepe ile çok benzer yönleri var. Bu dostane ilişkilere çok seviniyorum.’

DAHA YUKARIDA OLMALI

“Bursa’nın potansiyeli ve yaşadığı başarılar daha yukarı çıkabileceğinin göstergesi. Geçmişteki yapılanmaların bozukluğunun etkisini şu sıralar görebiliyoruz. Ama hala yarışın içinde ve güçlü olmaya devam eden takım. Bunu Göztepe teknik direktörü olarak değerlendiriyorum. Güçlü olan yönleri var ama güçlenmesi gereken yönler de var. Stadyumla birlikte gücünün arttığını, taraftarının inanılmaz coşkusunu biliyoruz. Bursaspor bulunduğu yerin daha da üstünde olabilecek bir takım.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X