İknaya gelen annesini silahla kovaladı

Diyarbakır’da polis uygulama noktasına gelen otomobilden inen Şenol T., bir anda belindeki silahı kafasına dayadı. Olay yerine gelen annesini de silahla kovalayan Şenol T., polis tarafından 2.5 saatte ikna edildi.

İknaya gelen annesini silahla kovaladı

Diyarbakır’da Merkez Kayapınar ilçesi Nazım Hikmet Caddesi üzerinde uygulama yapan polis, içerisinde 3 kişi bulunan otomobili durdurdu.

Otomobillden bir anda inen Şenol T., belindeki ruhsatsız tabancayı başına dayadı. Şanol T.’nin polisin yaklaşması halinde kendini öldüreceğini söylemesi üzerine takviye ekip istendi.

Aralarında keskin nişancı özel harekat polislerinin de bulunduğu polisler, Şenol T.’yi ikna etmeye çalıştı.Şenol T.’nin başına silah dayadığını duyan yakınları da olay yerine geldi. Şenol T. kendisini ikna etmeye çalışan, annesini de silahla kısa bir süre kovaladı. Kovalama sırasında büyük panik yaşanırken, Şenol T. bu kez başka bir noktaya geçerek burada başına silah dayadı.

Uzman polislerin uzun süreli müzakeresi ile sakinleştirmeye çalıştıkları Şenol T., ikna edilerek polis aracına bindirildi. Şenol T. polis tarafından hastaneye götürülürken, olayla ilgili araştırma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X