İlçe başkanlarından ‘askerlik’ dilekçesi

Mustafakemalpaşa’da 7 siyasi partinin ilçe başkanı, Barış Pınarı Harekatı’na katılmak için garnizon komutanlığına dilekçe verdi.

İlçe başkanlarından ‘askerlik’ dilekçesi

AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, DP, SP ve BBP ilçe başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı ve 5 gün durdurma kararı alınan Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi. AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, CHP İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru, İYİ Parti İlçe Başkanı Tevfik Demir, MHP İlçe Başkanı Nebih Algan, DP İlçe Başkanı Ahmet Kaymaz, BBP İlçe Başkanı Hüseyin Has ve SP İlçe Başkanı Sönmez Duman gönüllü askerlik başvurusu için askerlik şubesine giderek, başvuru dilekçelerini Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci’ye teslim etti.

Sınır hattında terör koridorunun ortadan kaldırılması için mücadele eden askerler arasında gerek görülürse görev almak için hazır olduklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, ‘‘Bizler de başkanlar bölüğü olarak DAEŞ / PKK / PYD / YPG terör örgütlerinin, emperyalist güçlerin karşısında savaşmaya hazırız. Allah askerimizi korusun. Güç versin” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X