İlk raund Fener’in! 103 – 63

Tofaş, final serisinin ilk buluşmasında İstanbul’da Fenerbahçe Doğuş’a boyun eğdi.

İlk raund Fener’in! 103 – 63

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 18 yıl sonra final oynama başarısı gösteren Tofaş, son 2 sezonun şampiyonu Fenerbahçe Doğuş’a fiunal serisinin ilk maçında 103 – 63  yenilmekten kurtulamadı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ve evsahibi ekibinin taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maçta Fenerbahçe Ülker ilk çeyreği 21-15 önde tamamladı. Tofaş’ın çabaları yeterli olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına 47-30 önde girdi.

İKİNCİ MAÇ YARIN

Play-off çeyrek finalinde Eskişehir Basket ve ardından yarıfinalde Anadolu Efes’i safdışı bırakan mavi yeşilli ekibimiz, ikinci devrede Fenerbahçe Doğuş’un basketlerine engel olamayınca 3. çeyreği de 80-42 geride kapattı.

Evsahibi ekip baskısını sürdürerek bulduğu basketlerle maçı 103-63 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

Seride ikinci maç yarın akşam 21.00’de yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. 3 ve 4. maçlar ise cumartesi ve pazartesi günü Bursa’da oynanacak. 4

galibiyete ulaşan tarafın şampiyonluğunu ilan edeceği finalde Tofaş, 18 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmeye çalışacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X