İlk sonuçlar olay.com.tr’de

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi’nin ilk sonuçları olay.com.tr’de…

İlk sonuçlar olay.com.tr’de

Saat 17.00’de oy verme işlemi tüm yurtta sona erecek ve sandıklar kapanacak. Hemen ardından da sayım başlayacak. Ve ilk sonuçlar Yüksek Seçim Kurulu ile birlikte haber ajanslarına da ulaşmaya başlayacak. Ancak bu ilk sonuçları takipçilerimize aktarabilmemiz için Yüksek Seçim Kurulu’nun yayın yasağını kaldırması gerekiyor.

Özetle saat 17.00’de sandıklar kapandıktan sonra gözlerimiz YSK’da olacak. Ve YSK “Yayın yasağı kalktı, sonuçlar medya organlarında yayımlanabilir” dediği anda hazırlıklarını günler önce tamamladığımız ayrıntılı tablo ve grafiklerle seçim hakkındaki tüm sayısal detayları hızla aktaracağız.

olay.com.tr’den sonuçları nasıl izleyeceksiniz?

Seçim sonuçlarına ilişkin yayın yasağı kalktıktan sonra olay.com.tr’de yer alacak haberlerde detaylı bir tabloya erişim sağlayacaksınız. Bu tabloda yer alan tüm son dakika gelişmeleri aynı anda bilgisayarlarınızda veya mobil cihazlarınızda olacak.

İşte seçim sonuçları olay.com.tr’de bu şekilde yer alacak

99999.jpg3-045.jpg2-080.jpg5-015.jpg

66.jpg

88.jpg77.jpg99-001.jpg

999.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X