İlk ziyaret Şankaya’ya

Bursaspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nin Ahmet Suphi Evke başkanlığındaki yeni yönetimi, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’yla biraraya geldi.

İlk ziyaret Şankaya’ya

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği (BPFDD) yeni başkanı Ahmet Suphi Evke oldu. Dr. Recai Özdemir’den görevi devralan Evke ve yönetimi, ilk ziyaretlerini de yeşil beyazlı kulübün unutulmaz başkanlarından merhum Şükrü Şankaya’nın oğlu Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya’ya yaptılar.

Yeşim Tekstil’de gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Ahmet Suphi Evke, şunları söyledi: 

‘Değerli büyüğümüz merhum Şükrü Şankaya’nın üzerimizde büyük emeği var… Derneğimizin futbol okuluna katkıları yadsınamaz. Sadece spor camiasına değil, kim yardım isterse her zaman güzel gönlünü açan birisiydi. Biz de, ilk ziyaretimizi kendisinin mirası olan ve her zaman destekleriyle yanımızda hissettiğimiz Şenol beye gerçekleştirdik.’ 

MİHENK TAŞLARI

‘Şenol bey aynı zamanda daha çocuk yaşlardan bu yana birlikte olduğumuz arkadaşımızdır. Bizimkisi bir vefa ziyareti. Aynı şekilde, Bursa’nın yetiştirdiği ender isimlerden sayın bakanımız Cavit Çağlar’a da ziyaretimiz olacak.

Çağlar ve Şankaya aileleri, bu şehrin önemli mihenk taşlarıdır’ dedi. Şenol Şankaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahmet Suphi Evke ve yönetimine başarılar diledi. 

BPFDD’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Ahmet Suphi Evke (başkan), Erkan Öncel, Mümin Kaşmer, Sedat Özden, Ümit Şengül, Fatih Çayla, Ercan Bayraktar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X