İMO Bursa şubesi beton kongresine hazır 

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa ve İstanbul şubelerinin 2-4 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği Uluslararası 10. Beton Kongresi BAOB’da gerçekleşecek.

İMO Bursa şubesi beton kongresine hazır 

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, düzenlediği basın toplantısı ile kongre ile ilgili bilg vererek, “Beton; 115 milyon metreküplük üretim ve yaklaşık 21 milyar liranın üzerinde bir ciro hacmi ile inşaat sektörünün en önemli parçasıdır” dedi.

14 YABANCI KATILIMCI…

Türkiye’nin beton üretiminde 2009’dan bu yana Çin ve ABD’nin ardından üçüncü büyük üretici konumunda ve Avrupa’da birinci konumda olduğuna dikkat çeken Albayrak, “1989 yılından bu yana her 4 yılda bir düzenlenmiş ve bu yıl Bursa’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası 10. Beton Kongresi’nde toplam 75 bildiri sunulacak.

Kongreye yurtiçi ve yurtdışından 90 akademisyen ve araştırmacı katılacak. 18 oturumdan oluşacak kongrede, İsviçre, Hindistan, Azerbaycan, Malezya, İran, Polonya, Hollanda, Pakistan ve Cezayir’den 14 yabancı katılımcı bildirilerini sunacak.

Kongrede; beton teknolojisinde son gelişmeler ile birlikte dijital betondan sürdürülebilir betona, beton yollardan özel betona, geçirimli betondan geçirimsiz betona, akıllı betondan kendi kendini onaran betona, üç boyutlu betondan yüksek mukavemetli betonlara kadar çok geniş bir uygulama alanı bulunan betonu bütün açılardan ele alacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X