İnce’den partisinin adaylarına destek

CHP Gürsu Belediye Başkan Adayı  Funda Türkcoş Pekiner’ destek ziyaretinde bulunan Muharrem İnce, artık Bursa’nın her ilçesinin gülümsemeyi hak ettiğini söyledi. 

İnce’den partisinin adaylarına destek

HATİCE DAL

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, partisinin Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Türkcoş Pekiner’e destek ziyaretinde bulundu. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’inde eşlik ettiği buluşmada İnce, Gürsulu vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. 

İşyerlerine girerek vatandaşla sohbet eden İnce, 31 Mart seçimlerini beka sorunu olarak nitelendirilenlerin zeka sorunu olduğunu söyledi. Türkiye’de yaşanan bütün sorunların dış güçlere bağlanmasının anlamsız olduğunu da belirten İnce, “31 Mart’ta yapacağımız seçim dış güçler ve beka  ile ilgili bir sorun değildir. Dış güçler bin sene önce de vardı, bugün de var, yarın da var olacak. Türkiye’de yaşanan tüm sorunları dış güçlere bağlamak anlamsızdır. CHP’li belediye başkanı seçildiğinde ezanlar susup bayraklar mı inecek. Benim yoksul vatandaşlarımızdan istediğim bir şey var, yardım değil iş isteyin ve iş kapısı olan fabrikalar satılırken ayağa kalkın” dedi. 

“GÜRSU DA GÜLECEK” 

Gürsu’daki atmosferin seçim sonucuna dair olumlu mesaj verdiğini de dile getiren İnce, “Türkiye’de 31 Mart’a giderken durum şudur, cumhurbaşkanı buyurgan, ekonomi kırılgan, bakanlar savurgan, sokaklarımız Suriyeli ve Afgan” şeklinde konuştu. 

Girdiği bir berber dükkanının sahibiyle de sohbet eden İnce, “Berberler ve politikacılar birbirine çok benzer çünkü ikisi de tıraş yapar” diye konuştu. Son olarak Gürsululardan CHP Adayı için oy da isteyen İnce, sözlerine şöyle son verdi: 

“Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için partimizin gösterdiği isim olan Bozbey yıllardır ‘Gülümseyin Nilüfer’desiniz’ sloganı ile bir kenti gülümsetmiş bir başkan. Şimdi size tüm Bursa’yı gülümsetmeyi vaat ediyor.” 
Mustafa Bozbey de “Bursalılar bizi sahiplendi ve biz artık biliyoruz ki 31 Mart’ta hep birlikte gülümseyeceğiz” derken, artık Gürsu’nun da gülümsemesi gerektiğini kaydeden  Funda Türkcoş Pekiner ise, “Bu kadar insan bu yolda bu heyecanla bizimle yürüyorsa ben artık inanıyorum Gürsu’nun kaderi 31 Mart’tan sonra değişecek. Her şey daha güzel olacak ve biz güleceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X