İnegöl asfalt sezonunu açtı

İnegöl Belediyesi yoğun geçecek asfalt sezonunu Mesudiye Mahallesi’nden başlattı.

İnegöl asfalt sezonunu açtı

Belediye Başkanı Alper Taban, “Plan ve program dahilinde şehrimizin gerekli yerlerinde asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

İnegöl Belediyesi, kış aylarının geride kalmasıyla asfalt sezonunu açtı. Belediye Başkanı Alper Taban, bu alanda yoğun bir sezon olacağını ifade etti.

Mesudiye Mahallesi’nde altyapı düzenlemeleri tamamlanan sokaklarında sürdürülen asfalt çalışmalarını inceleyen Taban, “Şehrin her noktasına dokunarak İnegöl’ü daha yaşanabilir bir kent haline getirmenin hesaplarını yapıyoruz.

Ekiplerimiz şehrin dört bir tarafında çalışmalarına devam ediyor. Küçük dokunuşlar ile büyük farkındalıklar yapmanın uğraşısını veriyoruz. Yoğun bir asfalt sezonu bizleri bekliyor.

Plan ve program dahilinde şehrimizin gerekli yerlerinde asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

BİN 250 TON ASFALT…

Belediye Başkanı Alper Taban, “Mesudiye Mahallemizin Dutluca, Pazarcık, Yonca ve Sakin Sokaklarında toplam 550 metre uzunluğundaki yollarda sıcak asfalt çalışması yapıyoruz.

Mesudiye Mahallesi’nde alt geçidin kapalı olmasından ağır tonajlı araçların geçtiği bu güzergahlarda bu işlemin gerekliliği bir elzemdi. Bu bölgede yapılan çalışmada 850 ton PMT ve bin 250 ton sıcak asfalt kullanılmıştır” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X