İnegöl Belediyesi 2017 yılını değerlendirdi

İnegöl Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği yıl sonu değerlendirme toplantısını yaptı.

İnegöl Belediyesi 2017 yılını değerlendirdi

Oylat’ta düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, göreve geldiği günden bu yana bazı tespitler yaptıklarını ve bunun sonucunda planlama yapmaya çalıştıklarını belirtti. Başkanı Taban, “Yürürlükte olan projelerimizi takip ediyoruz, hepsini bir bir tamamlayacağız. Vaatlerimiz neyse bunların hepsini bir bir yerine getirmeye çalışacağız. Getiremediklerimiz olursa da bunların gerekçeleriyle birlikte açıklamasını yapacağız. Vaatlerimiz arasında olmayıp tespit ettiğimiz bir ihtiyaç görüldüğünde bunları da hayata geçireceğiz” diye konuştu.

AKTAŞ’TAN SÜRPRİZ ZİYARET

Alper Taban’ın konuşmasının ardından daire müdürleri yıllık sunumlarına başlarken bir sürpriz yaşandı. Salondaki toplantıya çat kapı gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı görenler, kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Aktaş, “Gece burada konakladım. Tamamen tevafuk oldu. Bugün burada karşılaştık. Cumhurbaşkanımızın Bursa ziyaretiyle ilgili son hazırlıklar, sunacağımız notlar üzerine çalışıyordum. İnegöl ekibinin burada olduğunu öğrendim. Bir selam vermek istedim. Toplantının, istişarenin, aldığınız kararların hayırlı olmasını temenni ediyorum. Alper Bey bu yıl İnegöl’ü tercih etmiş. Güzel de bir tercihte bulunmuş. Allah sizlere işlerinizde kolaylıklar versin” dedi.

Başkan Aktaş konuşmasının ardından salondan ayrılırken, program daire müdürlerinin sunumuyla devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X