İnegöl güle oynaya: 3-0

Voleybol Efeler Ligi’ndeki temsilcimiz Kartal’ı avlarken zorlanmadı. Turuncu mavililer, evindeki son maçta Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek play-aut müsabakaları öncesinde ligde kalma biletini cebine koydu.

İnegöl güle oynaya: 3-0

Abdullah Tanış

Voleybol Efeler Ligi 21. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz İnegöl Belediyespor evindeki sezonun son maçında Beşiktaş’ı 3-0 yendi. Geçen sezonki başarı grafiğini bu yıl sürdüremeyen ve play-off’a kalamayan turuncu mavililer, İlçe Spor Salonu’nda karşılaştığı maçta Beşiktaş’ı 25-14, 25-12 ve 25-16’lik setlerle 3-0 mağlup etti. 60 dakika süren maçta baştan sona üstün bir oyun sergileyen İnegöl Belediye böylece 21. maçında 8. galibiyetini alarak 25 puanla 9. sıraya yerleşti. Turuncu mavili ekibimiz normal sezondaki son maçında cumartesi günü İstanbul BB’nin konuğu olacak.

DÜŞENLER BELLİ

İnegöl Belediyespor daha sonra Voleybol Federasyonu’nun belirleyeceği iki farklı merkezde Jeopark Kula Belediye, Beşiktaş ve TKD K.Enerji Gümüşhane Torul Gençlik ile play-aut maçları oynayacak. Normal sezondaki puanlarında taşınacağı play-aut müsabakalarına takımlar birinci etaptaki puanlarını da taşıyacak. Oynanacak maçların ardından ligden düşecek iki takım belli olacak. İnegöl Belediye mevcut puanlarıyla ligde kalmayı garantilemiş durumda. Torul Gençlik ile Beşiktaş son iki takım olarak lige veda edecek.

SALON: İnegöl İlçe

HAKEMLER: Ali İhsan Gözü (***), Ali Bağde (***)

SETLER: 25-14, 25-12, 25-16

SÜRE: 60 dakika (19, 20, 21)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Cansın Hacıbekiroğlu (***), Gökhan Çatal (***), Gazmend Husaj (***), Mehmet Almaz (***), Niels Klapwijk (***), Mustafa Kırcı (***), (Berkay Bayraktar (L) (***), Siarhei Antanovic (*), Anıl Tokat (*)

BEŞİKTAŞ: Muhammet Delibaş (**), Ahmet Tümer (***), Mithat Uykan (*), Batuhan Avcı (**), Muhammet Arslan (**), Onur Soydan (**), (Oğuzhan Altıntaş (L) (*), Murat Uc (L)  (*) Ahmet Boz (*), Alican İlker Çakır (*), Baran Yılmaz (*), Serhat Baş (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X