İnegöl için İl Olma Komitesi

İnegöl için İl Olma Komitesi oluşturuldu.

İnegöl için İl Olma Komitesi

ABDULLAH TANIŞ

İnegöl’ün il olması yönünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği teklifin ardından çalışma yürüten CHP İlçe Başkanlığı, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi ve İl Olma Komitesi oluşturuldu. İnegöl’ün il olması için yapılacak çalışmaları bundan sonra komite yürütecek.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, “Biz İlçe Başkanlığı olarak görevimizi yaptık. Bugün burada ilçe başkanlığı olarak CHP öncülük ediyor adını kaldırmak üzere, İnegöl’ü seven, İnegöl’de yaşayan herkesi, İnegöl’ün il olacağı inancıyla bir araya getirdik. Eskiden nerelisin denildiğinde Bursalı diyorduk, artık İnegöl diyoruz. Şuanda CHP İlçe Başkanlığı’nın görevi bitti. Ben bu görevi sizlere teslim ediyorum. Önemli olan İnegöl’ü il yapmak için mücadele etmek. Mutlaka İnegölümüzün il olması lazım. İnegöl artık kendini aştı ve biz de ilçe başkanlığı olarak bu görevi üstlendik ve buraya kadar getirdik. Şimdi bundan sonra da İnegöl’ü temsil eden, siyasi ve demokratik kitle örgütleri, iş adamları ve sanayicilerimize bırakıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X