İnegöl kaybetmiyor 3-2

Ligde kalmayı garantileyen Bursa ekibi, baraj etabındaki üçüncü maçında Kula Belediyespor’u da devirdi ve 3’te 3 yaptı.

İnegöl kaybetmiyor 3-2

Voleybol Efeler Ligi’nde normal sezonu 10. sırada bitiren ve baraj etabındaki ilk maçında ligde kalmayı garantileyen İnegöl Belediyespor, 3. maçında Kula Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

Baraj etabında Beşiktaş ve Gümüşhane Torul Gençlik’i mağlup eden Bursa ekibi, kendisi gibi 9.’luk için mücadele eden Kula Belediyespor karşısındı ilk seti 25-23 kaybetti. Afyon Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ikinci setini 25-22 alan turuncu mavililer, üçüncü seti 25-23 kaybetti.

İkinci yarı 13-15 Mart’ta

Dördüncü sete iyi başlayan İnegöl Belediyespor, son bölüme kadar üstünlüğü korudu ve seti 25-20 aldı. Final setinde ise rakibine 15-10 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Beşiktaş ve Gümüşhane Torul Gençlik’in ligden düşmesinin kesinleşmesiyle baraj etabında formalite niteliği taşıyan ikinci devre maçları 13-15 Mart tarihleri arasında yine Afyon’da oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X