İnegöl kışa hazır

Karla mücadele için gerekli ekipleri kurduklarını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, belediye olarak zorlu kış şartlarına hazır olduklarını söyledi.

İnegöl kışa hazır

ABDULLAH TANIŞ

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde hazır bekleyen karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek ekipmanları inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi olarak zorlu kış şartlarına hazır olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Alper Taban, “Belediye olarak kışın en çetin şartlarına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık. Özellikle karla mücadele için gerekli ekiplerimizi kurduk. Çalışmalarımız Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek. Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan bütün araç, iş makinası ve personel ile bu çalışmalar yapılacak. 16 adet kamyon, 7 adet kazıcı yükleyici, 2 adet yükleyici, 2 adet greyder, 2 adet tuzlama ile 5 adet ekip aracı  ve tüm personelimiz ile 116 adet mahallemizde karla mücadelemiz aralıksız sürecek” dedi.

HER VARDİYADA 25 KİŞİ…

Şehir içinde olumsuz bir durum ile karşılaşıldığında acil müdahalede bulunmak için her vardiyada 25 kişi olacak şekilde karla mücadeleye hazır olacaklarını ifade eden Taban, “Ayrıca doğu ve batı şantiyelerimiz de dahil oldukları kırsal mahallelere acil mücadelede bulunmak için 10 ar kişilik ekipler ile halı hazırda bekleyecekler. Bu kapsamda çalışmalarımızın etkili ve verimli olması için şantiyemiz hangarında bin 300 ton tuz ve 700 ton kumumuz hali hazırda bulunmaktadır. Ekiplerimiz gece ve gündüz olarak organize edilmiş olup, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte işbirliği içinde karla mücadele etkili bir şekilde yapılacaktır. Özellikle dağ mahallelerinde yol kapanmalarına karşı elimizden gelen desteği ve çözümü üreteceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X