İnegöl Tarım Fuarı kapılarını açıyor

İnegöl’de 02-05 Eylül tarihleri arasında bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF) için geri sayım başladı.

İnegöl Tarım Fuarı kapılarını açıyor

SALİH BAKICI

 2 Eylül Pazar günü Mer-Pa Kapalı Pazaryeri’nde açılacak fuarda, İnegöl’ün yanı sıra ülke genelinden 106 firma ve kuruluşun stand açacağı belirtildi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, fuar organizatörü kuruluşların temsilcileri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında hazırlıklarla ilgili bilgi verdi. Taban, “İnegöl’ün tarımdaki iddiasını ispatlamak hedefiyle ilki, 2007 yılında gerçekleştirilen ayçiçeği şölenleri yıllar içinde gelişerek bugün Türkiye çapında misafirlerin ağırlandığı hatta ünü ülkemiz sınırlarını aşan önemli bir fuar organizasyonuna dönüştü” dedi.

İNTARF’a Libya, Ürdün ve Dubai gibi ülkelerden firmalar geleceğini kaydeden Alper Taban, “Biz sadece Türkiye pazarıyla yetinmeyip daha farklı pazarlara elmamızı, armudumuzu, çileğimizi, şeftalimizi anlatmanın derdindeyiz.

Fuarımıza ülke genelinden 106 katılımcı iştirak edecek. 22 kırsal mahalle muhtarlığımız ile 2 kalkınma kooperatifi olmak üzere toplamda 24 stantla kırsalımızı temsil edecek üreticilerimiz fuarımızda yer alacak” dedi.

Fuar kapsamında 7 ayrı kategoride çeşitli yarışmalar düzenleneceği belirtilirken, ayrıca panel ve çalıştay gerçekleştirileceği kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X