İnegöl yeni başkan adayı için sandığa gitti

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Alinur Aktaş’tan boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı görevi için AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı temayül gerçekleştirdi.

İnegöl yeni başkan adayı için sandığa gitti

ABDULLAH TANIŞ

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Alinur Aktaş’tan boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı görevi için AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı temayül gerçekleştirdi. AK Parti ilçe yönetimi, meclis üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik kolları olmak üzere 113 üyeden 103’ü oy kullandı.

Kent müzesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya başkanlığında gerçekleştirilen temayülde 4 ayrı sandık kuruldu.  AK Parti ilçe yönetimi, meclis üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere üyeler 4 ayrı sandıkta oylarını kullandılar. Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, “Şimdi İnegöl’de temayül yapıyoruz. Kim en iyi bu işi yapacaksa, o noktada bize yardımcı olun. Yerel yönetimlerde millet bizden değişiklik talep ediyor. Daha güzel hizmetler talep ediyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da,“Bursa’nın bundan sonra 17 ilçesini düşüneceğiz. Bursa bir marka şehir. 17 ilçeyi de marka yapmak yolunda çalışacağız. Bursa bir Türkiye mozaiği. Birçok yapacağımız işler var. Bu işleri yaparken halktan kopmadan, onlarla birlikte güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X