İnegöl’de 5 MHP’li üye İYİ Partili oldu

İnegöl’de MHP Belediye Meclis üyesi 5 kişi, partilerinden istifa etmelerinin ardından dün akşam İYİ Parti’ye katıldı.

İnegöl’de 5 MHP’li üye İYİ Partili oldu

ABDULLAH TANIŞ

İki gün önce MHP İnegöl Teşkilatı üyeliğinden istifa eden İsmail Karaman, Enver Aybey, Regaip Korkmaz, İdris Hocaoğlu ve Rüveyde Buran, İYİ Parti’ye geçti. Böylece Belediye Meclisi’nde MHP’in üye sayısı 3’e düştü. İYİ Parti İnegöl teşkilatında düzenlenen törende konuşan İlçe Başkanı Müfit Besler, “Bugünden itibaren partimize katılan 5 meclis üyemiz var. İsmail Karaman, Enver Aybey, Regaip Korkmaz, İdris Hocaoğlu ve Rüveyde Buran bizi mecliste temsil edecekler. Biz her gün daha iyi oluyoruz” dedi.

İstifa edip İyi Parti’ye geçen 5 meclis üyesi adına konuşan İsmail Karaman da, “4 yıldır mecliste görev yapıyoruz. 2014 yılındaki mahalli idari seçimlerinde birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımız da buradalar. Fikrimizi, zikrimizi asla değiştirmiyoruz, sadece partimizin adı değişiyor. Herkesin siyasi fikrine saygımız var. Bu bir gönül hareketi. Buradaki dostlarımızla birlikte olmak istedik. Çok yabancı bir yerde değiliz, dostlarımızın yanındayız. Bundan sonraki siyasi hayatımızı İYİ Parti çatısı altında devam ettireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X