İnegöl’de ‘kaleş’li saldırı

İnegöl’de bir restoran işletmecisi, otomobiliyle seyir halinde iken uğradığı kalaşnikoflu saldırıda ağır yaralandı.

İnegöl’de ‘kaleş’li saldırı

Edinilen bilgiye göre, restoran işadamı Güray Efe ile birlikte iki kişinin daha içinde bulunduğu 16 PS 333 plakalı özel otomobile, İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde iken, yanından geçen araçlardan ateş edildi. Özel otomobil kalaşnikofla kurşun yağmuruna tutulurken, Güray Efe’nin içinde bulunduğu özel otomobilden de tabanca ile karşılık verildi. Güray Efe’nin otomobiline 20’ye yakın kurşun isabet etti. Özel otomobilin arka koltuğunda oturan Güray Efe, sırtından ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, şoförü tarafından hemen İnegöl Devlet Hastanesi’ne getirildi. Güray Efe yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 

Diğer otomobildeki şahıslarsa Yenişehir istikametine kaçtı. Yol kenarında eldivenler bulunurken, saldırgan veya saldırganların yakalanmasına çalışılıyor. Olay yerinde çok sayıda kalaşnikof ve tabanca mermisi bulundu. Arka camı ve kapısı delik deşik olan özel otomobil incelenmek üzere İnegöl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Katıldığı toplantıdan ayrılarak hastaneye gelen İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, olayla ilgili bilgi aldı. Olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X