İnegöl’de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde belediyenin karla mücadele çalışması hummalı bir şekilde sürüyor.

İnegöl’de karla mücadele çalışmaları sürüyor

İnegöl Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Kardelen ve Ankara Caddesi üzerinde devam eden kar temizleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, 41 adet iş makinesiyle 116 mahallede karla mücadele edildiğini söyledi. Kardelen Caddesi’nde devam eden kar temizleme çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Sabri Şen ile birlikte teftiş eden Beledye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ekiplerin gece gündüz çalışmaya devam ettiğini ifade ederek, “İnegöl Belediyesi olarak toplam 41 adet iş makinesi ve bütün işçilerimiz ile 116 adet mahallemizde karla mücadeleye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde karla mücadele ediyoruz. Bilhassa dağ köylerinde kapalı yolları açmaya çalışıyoruz. Kar yağışının perşembe gününe kadar devam etmesi bekleniyor” dedi.

Belediyeye iletilen talepleri anında karşılanmaya çalıştıklarını belirten Adil Kansu, “Ana arterlere gerekli müdahaleler anında yapılıyor. Sürekli kar yağdığı için kar yığılmaları olmakta. Kimsenin endişesi olmasın, her şey kontrol altında” diye konuştu.

Kansu, ayrıca karla mücadele konusunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında kriz masası oluşturulduğunu sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X