İnegöl’e olimpik havuz

3 milyon 578 bin TL’ye malolacak Mahmudiye Olimpik Havuzu’nun temeli atılırken, açılır kapanır sistem sayesinde 12 ay kullanılabilecek tesisin kasım yada aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

İnegöl’e olimpik havuz

Abdullah TANIŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’de Botanik Park mevkiinde yapılması planlanan ve 3 Milyon 578’bin TL’ye ihale edilen Mahmudiye Olimpik Havuzu’nun temeli atıldı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Kaymakamı Ali Akça, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İlçede böyle bir ihtiyacın olduğunu ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “İlçemizde bu anlamda bir tesis yoktu. Burası normal zamanda hemşerilerimiz tarafından kullanılan bir alan.

Bundan sonrada yüzme havuzu ile birlikte daha da aktivitesi artmış olacak” şeklinde konuştu.

YÜZME EĞİTİMİNE HİZMET VERECEK 

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş ise, “Büyükşehir Belediyesi birçok büyük hizmete aracılık ediyor. Bugüne kadar yapılmış hizmetler var, emeği geçenlerden Allah razı olsun. İhtiyaçlar sınırsız, imkânlar sınırlı. Maksimum verimlilik ile düzgün finansman kullanımı ile bu ihtiyaçları yerine getirmenin derdi içindeyiz.

Tesisimizi kasım yada aralık gibi bir aksilik olmazsa tamamen faaliyete geçireceğiz. Açılır kapanır bir sistem uygulanacağı için yaz ve kış aylarında kullanılacak. Yüzme eğitimine hizmet edecek güzel bir mekân olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X