İnegöl’e yeni park

İnegöl Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen park ve çocuk oyun alanı hizmete açıldı. Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehrimizin dört bir tarafına farklı dokunuşlar yaparak, artı değer katmaya çalışıyoruz” dedi.

İnegöl’e yeni park

İnegöl Belediyesi’nin Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirdiği çevre düzenlemesi kapsamında ilçeye kazandırılan park ve çocuk oyun alanı törenle hizmete açıldı.

İnegöl’ün eski belediye başkanlarından Kemal Özkan’ın isminin verildiği Kemal Özkan Parkı ve Çocuk Oyun Alanı, 5 ayrı parçadan oluşuyor. Bu alanlar üzerinde 68 araçlık otopark, 220 m2’lik çocuk oyun alanı, 110 m2’lik fitness alanı, 420 m2’lik futbol ve basketbol sahası, bin 200 m2’lik yeşil alan ve 2 bin 440 m2’lik sert zemin oturma ve yürüyüş alanı ile 390 m2’lik 190 metre uzunluğunda kauçuk zemin yürüyüş parkuru bulunuyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR…

Törende konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Gönülden bağlı olduğumuz İnegölümüze duyduğumuz heyecan ve hayallerin bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin dört bir tarafına farklı dokunuşlar yaparak, şehrimize artı bir değer katmaya çalışıyoruz. Mahallelerimize nefes aldıracak çalışmalarımızla sosyal yaşama hayat verirken, bu kapsamda şehri rahatlatacak ve günümüz koşullarında halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek dinlenme mekanları, meydanlar, otopark alanları, yeşil alan ve çocuk oyun alanları üretme çabamız ise kentin her alanında artarak devam ediyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X