İnegöllü çiftçiye kooperatiften 8 milyonluk destek

806 Sayılı İnegöl Tarım Kredi Kooperatifi, 2017 yılında İnegöllü çiftçilere ayni ve nakdi olmak üzere 8 milyon lira destek sağladı.

İnegöllü çiftçiye kooperatiften 8 milyonluk destek

ABDULLAH TANIŞ

72 yıllık tecrübeyle İnegöllü çiftçilere hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden 806 Sayılı İnegöl Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Adnan Güner, halen 400 faal ortakla İnegöl merkez ve 20 kırsal mahalleye hizmet verdiklerini söyledi.

Güner, “2017 yılında çiftçilerimize 2 bin ton kimyasal gübre, 350 ton motorin, bin ton yem, bin 400 ton kömür, 50 ton yaprak gübresi, 50 adet zirai alet ve makine ile 23 zirai mücadele ilacı verildi. Bunun yanında 2,5 milyon lira ihtiyaç kredisi verdik. Toplamda 2017 yılında çiftçilerimize 8 milyon liralık ayni ve nakdi destek sağlamış olduk” dedi.

Güner, “Ülkemizin sosyal ve ekonomik yönden kalkınması ve demokratik kooperatifçiliğin mutlak suretle gelişmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çiftçilerimize hizmet vermekteyiz. Bundan sonrada aynı gayretle çalışmalarımızı sürdürecek, ülkemiz çiftçisinin güven kapısı olmaya devam edeceğiz. Türk kooperatifçiliğine ve ülke ekonomisine katkı verme azim ve kararlılığından asla taviz vermeyen, refah ve zenginliğin her kesime ve herkese ulaşmasını amaç edinen Tarım Kredi Kooperatifleri ve onun sahipleri adına, birlik ruhunun her meselenin çaresi olduğunu hatırlatarak ve Türk kooperatifçiliğine emek vermiş değerli büyüklerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anarak, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X