İnegölspor’da keyifler yerinde

Mersin’de 3 puanı 3 golle elde eden bordo beyazlılar gizünü Sivas Belediyespor maçına çevirdi.

İnegölspor’da keyifler yerinde

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’taki temsilcimiz İnegölspor’da Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda 3-1 mağlup ederek play-off yarışında önemli bir aşama kaydettiklerini söyledi. Yoldaş, rakibin ligdeki konumu nedeniyle kağıt üzerinde kolay gibi görülen bir maç oynadıklarını belirterek şunları söyledi: “Hafta boyunca futbolcularıma hep söyledim. Sezonunun belki de en zor maçıydı. Çünkü böyle maçlara oyuncuları konsantre etmek çok zor. O açıdan Allah’a şükür bir sorunda yaşamadık. 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. İyi mücadele ettik.”

HEDEF 31 PUAN

Mersin İdmanyurdu’nun zor şartlar altında mücadele eden genç, istekli, arzulu, dinamik bir takım olduğunu da vurgulayan Yoldaş, “Onları da ben bu mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Daha üst sıralara tırmanma adına çok önemli bir galibiyet oldu. Hafta sonu oynayacağımız bir Sivas Belediye maçı var. Tabi ki o da çok zorlu bir maç ama evimizde oynuyoruz. Tek amacımız 3 puan alıp, devreyi 31 puanla kapatmak. Onun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızın bizden desteklerini esirgememelerini de istiyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum, onlar bizim için hem motive kaynağı hem de çok büyük bir itici güç. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar, desteklesinler.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X