İnegöl’ün yıldızlarına ödül

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından her yıl ramazan ayında düzenlenen ‘İnegöl’ün Yıldızları’ ödül töreninin 4’ncüsü önceki gün gerçekleştirildi.

İnegöl’ün yıldızlarına ödül

ABDULLAH TANIŞ

Törende İnegöl’de ihracat ve tasarımda ön plana çıkan mobilya firmalarına ödülleri verildi.

İMOS Başkanı Okan Güler, buradaki konuşmasında, ihracatlarının son 10 yılda katlanarak arttığını söyledi. Ağırlıklı olarak Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde ihracat yaptıklarını belirten Güler, ‘’Bu ülkelerde yoğun rekabet yaşanıyor.

Bu yüzden yeni pazarlara ihtiyacımız var. Derneğimiz bu kapsamda birçok çalışma yaptı ve yapmaya devam ediyor. 2018’de İngiltere, Güney Afrika ve Fransa’da iş görüşmeleri, Güney Kore ve Hindistan’da fuar katılımları planlamaktayız” dedi.

İnegöl’ün sektöre yön veren yatırım, tasarım ve faaliyetleriyle örnek alınan sektörün lokomotifi olduğuna dikkati çeken Güler, şöyle devam etti: ‘’Bu başarı tüm İnegöl’ündür, İnegöllü mobilyacılarındır.

Uzun yıllardır başarıyla devam eden MODEF Fuarları sektörümüze ve şehrimize değer katıyor. Yeni yapılacak fuar alanı ile Türkiye’nin mobilya fuarını İnegöl’de yapmalıyız. İnegöllü mobilyacıların yer talepleri karşılandıktan sonra sektör ve ülke imajına değer katan diğer şehirlerdeki firmaların katıldığı bir fuar İnegöl’ü uçurur.”

İŞTE ÖDÜLLER

İhracat şampiyonları:
1-Çilek Genç Odası
2-İdol
3-Weltew
4-Gala Mobilya
5-ÇMS Mobilya

İhracat Artış Ödülleri:
1-Nero Wood 
2-Mstyle
3-Gürsan Sandalye
4-Leta Sandalye
5-Ndesign

Tasarım Tescili Ödülleri
1-Çilek Genç Odası 
2-Muzaffer Mobilya
3-Çelmo 
4-Dimax
5-Weltew

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X