İNESMEK’te 772 kursiyere sertifika

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) ara dönem sertifika töreni yapıldı. 25 farklı branşta 46 grupla eğitim alan 772 kursiyere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları verildi.

İNESMEK’te 772 kursiyere sertifika

2011 yılında 14 branşla yola çıkan İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları, bugün 56 branşla eğitim öğretimini sürdürüyor. Belediyeciliğin sadece yol ve altyapı yapmaktan ibaret olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Alper Taban, “İnsanlara dokunabiliyorsanız, insanların gönüllerine girebiliyorsanız, onların hayatlarına değer katabiliyorsanız belediyecilik o zaman bir anlam ifade edebiliyor” dedi.

Taban, “Sadece kişisel gelişim değil, mesleki anlamda da katkı sağlamamız lazım. Bir tarafta işveren var, bir tarafta iş arayanlar. Ancak işverenin aradığı nitelikler iş arayanlarda olmadığı için bunlar birbirleriyle örtüşmüyor. Bizler de burada onların hem kendilerine katkı sunabilmek, beraberinde meslek sahibi olmalarını sağlamak adına onları buluşturmuş oluyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X