İnoksan her daim turizmin destekçisi

Endüstriyel mutfak sektörünün önemli markası İnoksan, faaliyet alanındaki sektörleri desteklemeye devam ediyor.

İnoksan her daim turizmin destekçisi

Turizm Restourant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Global Gastroekonomi Zirvesi’ne sponsor olan İnoksan, etkinlikteki standında ziyaretçilerle bir araya geldi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki zirveye ilişkin değerlendirmelerde bulunan İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, “Dolu dolu ve önemli isimlerin yer aldığı bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

İnoksan olarak turizm sektörünün ve yatırımcılarının her daim destekçisiyiz” dedi. Varlık, mutfak profesyonellerinin tercihi İnoksan’ın, etkinlik boyunca sektörün yoğun ilgisi ile karşılaştığını belirterek, ”Standımızda; pişirici, Inosmart Kombi Fırın, BYM Ailesi gibi cihazlara yer verdik. Ayrıca stantta dünyaca ünlü hijyen şirketi Diversey, endüstriyel mutfaklar için kullanılması gereken doğru kimyasalları etkinlik boyunca profesyonellerin beğenisine sundu” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X