‘İnsan eti yiyelim’

İsveç’in başkenti Stockholm’de, Avrupa’nın en önemli gastronomi platformlarından olan Gastro Nord kapsamında düzenlenen seminerlerde, iklim değişikliği ile mücadele etmek için insanların birbirlerini yemesi önerisi tartışıldı.  

‘İnsan eti yiyelim’

Stockholm Ekonomi Okulu’nda Tüketici Odaklı Pazarlama Merkezi’nin yöneticisi olarak görev yapan pazarlama profesörü Magnus Söderlund, TV4’te yayınlanan, ‘insanların kendi ırkını tüketmesi’ konulu programda,  ‘İklim değişikliği ve sürdürülebilirlik gibi konularda altına bakılmadık taş kalmayacağı noktasındaysak, insan eti yeme konusunu daha çok gündeme getirmeliyiz’ önerisi ile dikkat çekti. Yayının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Magnus Söderlund’un küresel ısınma ve iklim değişikliğinin önüne geçmek adına insan eti yeme fikrini saçmalık olarak niteledi. Kullanıcılardan biri, ‘İlk olarak bu adamı yiyelim’ dedi.Çok sayıda kişi Magnus Söderlund’u yamyam olmakla suçladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X