İnstagram’daki erişim sorunu çözüldü

İnstagram çöktü mü? İnstagramı açmak isteyen kullanıcılar ‘5xx Server Error’ sorunu ile karşılaştılar. Dünya genelinde yaşanan teknik bir sıkıntı nedeniyle açılmadığı tahmin edilen İnstagrama erişim yeniden sağlandı.

İnstagram’daki erişim sorunu çözüldü

İnstagram’daki erişim sorunu çözüldü. Kullanıcılar instagrama giriş yapabiliyorlar. 

İnstagram, Türkiye saati ile bugün 10:00 itibariyle çökerken, uygulamayı kullanmak isteyen çok sayıda kullanıcı ‘5xx Server Error’ hatası ile karşılaştı.

İnstagramda dünya genelinde yaşanan erişim sıkıntısı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken sorunun teknik bir sıkıntı olduğu tahmin ediliyor.

5XX SERVER ERROR INSTAGRAM HATASI NEDİR?

5xx Server Error hatası sunucu taraflı bir hatadır. Yani kullanıcıdan kaynaklanmaz. Bu hata Instagram’da sorun var anlamına gelir.Instagram sunucularındaki bir hatadan dolayı hizmet çalışamaz duruma gelir. Bu durum genelde Instagram yetkililileri tarafından fark edildiğinde düzeltilir. Bazen siber saldırılar Instagram sunucularını çalışamaz duruma getirir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X