İsim var takım yok

Oyuncu kalitesi anlamında sıkıntısı olmayan ancak bir bütün olma yolunda katedeceği epey mesafe olan yeşil beyazlıların ilerleyen haftalarda neler yapacağı merak ediliyor.

İsim var takım yok

Bursaspor çalkantılı bir transfer dönemini geride bıraktı. Giden yıldızlar nedeniyle oldukça sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, yaptığı 17 transferle bu açığı kapatmaya çalıştı. Ancak ligde ilk 3 haftada alınan 3 mağlubiyet camiada moralleri fazlasıyla bozmuş durumda. Tepki sesleri yavaş yavaş yükselmeye başlarken, kalite anlamında sıkıntısı olmayan ancak takım olma yolunda katedeceği epey mesafe olan yeşil beyazlıların ilerleyen haftalarda neler yapacağı merak ediliyor. 

ARKADA BEKLİYORLAR

Bundan sonraki süreçte Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibine büyük iş düşüyor. Sağlam’ın elinde oldukça alternatifli bir kadro bulunuyor. Ve bütün bölgelerde rekabet durumu mevcut. Kaleyi Mert Günok devralmış durumda ancak Harun Tekin arkasında bekliyor. Savunmanın sağında Advincula ve Erdem arasında bir rekabet yaşanırken, sol kanatta Emre Taşdemir ve Aziz Eraltay arasında da aynı durum geçerli. 

ALTERNATİFLER ÇOĞALDI

Kadroda Ertuğrul Ersoy’un Rize’ye kiralık gönderilmesinden sonra 3 stoper kaldı. Serdar Aziz, Tomas Sivok ve Dany bu yükü çekecekler. Faty, Hosogai, Şamil ve Bekir ön liberolardaki tercihler. Gönderilmek istenen ancak şuan hala kadroda olan Bakaye Traore bu isimlerin arkasında. Kanatlarda Balazs Dzsudzsak, Cuenca, Stoch, Sercan ve Aydın Karabulut var. Orta göbekte ise Josue, Jorguera ve Furkan arasında rekabet yaşanacak. Forvette ise Tom De Sutter, Tomas Necid ve Mert Örnek bulunuyor. 

KALECİLER

Harun Tekin

Mert Günok

Okan Kocuk

STOPERLER

Dany Nounkeu

Serdar Aziz

Tomas Sivok

SAĞ BEK

Erdem Özgenç

Luis Advincula

SOL BEK

Aziz Eraltay

Emre Taşdemir

ÖN LİBEROLAR

Hosogai

Ricardo Faty

Şamil Çinaz

Bekir Yılmaz

Bakaye Traore

KANATLAR

Aydın Karabulut

Isaac Cuenca

Sercan Yıldırım

Balázs Dzsudzsák

Miroslav Stoch

FORVET ARKASI

Cristobal Jorquera

Furkan Soyalp

Josue Pesqueira

FORVET

Tomas Necid

Tom De Sutter

Mert Örnek

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X