İsmail artık ‘Çok’çalış

Geçtiğimiz sezonki performansıyla A Takım’a dahil olan genç futbolcu, son haftalarda formaya hasret kaldı.

İsmail artık ‘Çok’çalış

Sezon başında ilk 11’de kendisine yer bulan ancak, ilerleyen haftalarda kupa dışında formayı unutan 19 yaşındaki futbolcu, orta saha orjinli Abdullahi Shehu’dan savunmanın sağını bir türlü alamıyor.

Geçtiğimiz sezon 3. Lig’deki Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen, buradaki performansının ardından sezon başında Bursaspor’da A Takım kadrosuna alınan İsmail Çokçalış, ligin ilk haftlarındaki performansını arıyor. Yeşil beyazlı ekibin sezon başında yaptığı 3 karşılaşmada da 90 dakika forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, ilerleyen haftalarda ise ilk 11’i unuttu.

KUPADA BOŞU YOK

Bursaspor’un orta saha için transfer ettiği Abdullahi Shehu’ya 3. haftadan itibaren savunmanın sağını kaptıran İsmail Çokçalış, ardından 5. haftada oynanan Adana Demirspor maçının 71. dakikasında oyuna dahil olurken, son olarak ligde 12. haftada oynanan Keçiörengücü maçının 82. dakikasında formayı giyebildi. Kupada oynanan 3 karşılaşmada da 90 dakika sahada kalan 19 yaşındaki futbolcu, ligde ise Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’tan formayı almakta zorlandı.

SHEHU’YA KAPTIRDI

Abdullahi Shehu’nun orta saha orjinli olduğu düşünüldüğünde genç futbolcunun kendisine ilk 11’de şans bulamaması da düşündürücü. 19 yaşındaki İsmail Çokçalış’ın formayı kapabilmesi için ise performansını daha da artırması gerekiyor. Genç futbolcunun performansını artırması ve takıma girebilmesi halinde ise ilerleyen haftalarda Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın Shehu’yu orta sahaya kaydırıp bu bölgeyi daha da zenginleştirmesi mümkün olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X