İşte Bursa’da bugün (30 Aralık Cuma) kar tatili olan ilçeler!

Bursa ve ilçelerinde etkisini gösteren kar yağışı, eğitimi de olumsuz etkiliyor. En çok sorulan soru ‘Bursa’da okullar tatil mi?’, ‘Bursa’da bugün (30 Aralık Cuma) okullar tatil mi?’ soruları olurken, tatil olan ilçeleri haberimizde okuyabilirsiniz.

İşte Bursa’da bugün (30 Aralık Cuma) kar tatili olan ilçeler!

Bursa’da dün başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, kent merkezindeki bazı ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

 

Bugün ve hafta sonunda etkisini sürdürmesi beklenen kar yağışı nedeniyle kentin bazı noktalarındaki okullarda eğitime bugün ara verildi.

 

Yapılan değerlendirmede merkez Yıldırım ilçesinin Ankara yolu üzerindeki tüm okullar, Osmangazi ilçesinin Ankara-Bursa-İzmir yolunun Uludağ bölümünde kalan eğitim kurumları ile Nilüfer’de de taşımalı eğitim yapılan okullar tatil edildi. Nilüfer’de okula gidemeyen öğrenciler de idari izinli sayılacak.

 

GEMLİKTE DE TATİL

Edinilen bilgiye göre, Gemlik ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği öğrenildi.

İŞTE BURSA’DA KAR TATİLİ OLAN DİĞER İLÇELER

KELES: Okulların tamamı 30 Aralık Cuma günü tatil

BÜYÜKORHAN: Okulların tamamı 30 Aralık Cuma günü tatil.

HARMANCIK: Okulların tamamı 30 Aralık Cuma günü tatil.

YENİŞEHİR: Okulların tamamı 30 Aralık Cuma günü tatil.

ORHANELİ: Okulların tamamı 30 Aralık Cuma günü tatil.

İZNİK: Okulların tamamı 30 Aralık Cuma günü tatil. Kamuda görevli hamile ve engelli vatandaşlar da idari izinli sayılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X