İşte ilk finalist! Acun Ilıcalıdan iki bomba

Survivor 2018’de finale sayılı günler kala Kıbrıs’ı garantileyen ilk isim belli oldu.

İşte ilk finalist! Acun Ilıcalıdan iki bomba

Survivor’da sembol finali için son oyun. 104. bölümü ile ekrana gelen Survivor’da Adem ve Nagihan Kıbrıs’taki finaller için karşı karşıya geldi. Sembol finalinde birinci olan isim Kıbrıs’ı garantileyecekti.

survivor-da-ilk-finalist-belli-oldu-3576534-(1).jpeg

KIBRIS’I GARANTİLEYEN İLK İSİM BELLİ OLDU
 
Sembol oyunlarının finalinde Nagihan Karadere’yi 5-1 yenen Adem Kılıççı sembol şampiyonu olarak Kıbrıs’taki büyük finale gitmeyi hak kazanan ilk yarışmacı oldu.

Survivor 2018’de dokunulmazlığı kimler kazandı? İşte eleme adayları…
 
Survivor son bölümde adaylar dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı alan kadın ve erkek yarışmacı elenmek üzere birer isim söyledi. Toplu yapılan oylamadan da bir isim çıktı. Eleme Cuma akşamı yapılacak. İşte eleme adayları…
 
SURVİVOR SON BÖLÜMDE ELEME ADAYLARI
 
Acun: Arkadaşlar hoşgeldiniz. Yarışmacı sayımız 8. Elemeler hızlandı. Finale adını yazdıran ilk isim belli oldu. Adem tebrik ediyorum.
 
Adem: Tabi büyük onur. Sevenlerime aileme bunu yaşattığım için çok mutluyum. Oyunlarla kazanmasam bile sevenlerim beni bir şekilde oraya götürecekti. İnşallah tamamına erdiririz.
 
Nagihan: Açıkçası Adem’i tebrik ediyorum. 3 yoldan birini kapatmış oldum. Diğer iki yol SMS ve dokunulmazlık. Eğer olur da bir tanesini ya da iki tanesini alırsam finale giderim. SMS’e de güveniyorum. Kıbrıs’a gitmeyi çok istiyorum.
 
ACUN’DAN İKİ SÜRPRİZ BİRDEN
 
Acun: İki sürprizimiz var. Buraya kadar geldiniz, yoruldunuz, aç kaldınız. Daha önce birleşme partimiz vardı. Kalan 8 arkadaşımıza bir sürpriz yapmak istiyorum. Mini bir parti vereceğiz kumsalda. İki takım da güzel bir yemek yiyecek. Sonuna kadar hak ettiniz. Bu partinin sürpriz bir de konuğu var. Yarın akşam Kenan Doğulu gelecek. Sizin için çalacak ve söyleyecek.
 
ELENEN İSİM CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK
 
Bir sürprizim daha var. Bu akşamki oylamanın sonucunu yarın akşam açıklamayacağız. Cuma günkü yayında sizler çok önemli bir ödül oyunu oynayacaksınız. Ve bu ödül oyunundan kimsenin mahrum kalmasını istemiyoruz. Cuma günü ödül oyununu seyredecekler. Eleme sonucunu Cuma akşamki yayına aldık.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X