İşte moral: Afrin’in dağlarında kahraman Timsahlar savaşıyor

Afrin dağlarında savaşan kahramanlara toplumun her kesimi elinden geldiğince destek amaçlı bir şeyler yapıyor, destek veriyor. O desteklere içerde-dışarda Bursaspor’un yanında olan ve kısa adıyla Ünitimsah olarak bilinen Üniversiteli Timsahlar da eklendi.

İşte moral: Afrin’in dağlarında kahraman Timsahlar savaşıyor

Dünyanın herhangi bir yerinde halkıyla bu kadar bütünleşen ordu acaba var mıdır? Açıkça söylemek gerekirse, sanmıyoruz. Dualarla, hatta Anadolu’nun pek çok yerinde kınalarla askere uğurladığımız evlatlarımız ülkenin güvenliği ve bekası için sınırın ötesindeki Afrin’de terör örgütlerine karşı savaş veriyor.

İşte…

Dünyanın başka bir yerinde görülemeyecek görüntü de tam bu noktada yansıyor.

Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı, Mehmetçiğin sınır ötesine adım attığı ilk günden beri millet de seferberlik ilan etti. Camilerde, evlerde, işyerlerinde Kur’an’lar okunuyor, eller duaya açılıyor.

Kimileri…

Askerlik Şubeleri’ne “Ben de gitmek istiyorum” dilekçesi veriyor. Kimileri sınıra gidip Mehmetçiğe destek yürüyüşleri yapıyor. Kimileri, pişirdikleri yemekleri savaşan askerlere dağıtılması için sınıra götürüyor ya da yolluyor.

Kimileri de…

Gruplar halinde bir araya gelip Mehmetçikler için atkılar, battaniyeler, bereler örüyor, onları kolilere koyup Afrin dağlarına gönderiyor.

Kısacası…

Herkes, toplumun her kesimi elinden geldiğince destek amaçlı bir şeyler yapıyor, kahramanlara destek veriyor.

O desteklere…

İç saha-deplasman ayırmaksızın Bursaspor’un yanında olan ve kısa adıyla Ünitimsah olarak bilinen  Üniversiteli Timsahlar da eklendi.

Onlar da…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamını okumak için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X