İşte Sow transferinin ayrıntıları!

Atiker Konyaspor, Moussa Sow’u alabilmek için her şeyi yaptı fakat başarılı olamadı. Mehmet Özdilek’in takımı 1,5 yıllık 2 milyon 500 bin Euro önerdi fakat Senegalli futbolcu, yeşil beyazlı takımı isteyince transfer bitti.

İşte Sow transferinin ayrıntıları!

Bursaspor’da Moussa Sow transferinin ayrıntıları belli olmaya başladı.

Yeşil beyazlıların el sıkıştığı tecrübeli forvetin Atiker Konyaspor’un kendisine yapmış olduğu cazip bir teklifi reddettiği öğrenildi. Ligde zor günler geçiren yeşil beyazlıların Sow’a 1,5 yıllık 2 milyon 500 bin Euro teklif ettiği belirtildi. Senegalli golcünün bu teklifi “Bursaspor, Fenerbahçe veya Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” diyerek kabul etmediği bildirildi.

Yakın arkadaşları var

Teknik direktör Paul Le Guen ve yakın arkadaşları olan Jires Kembo ile Ricardo Faty nedeniyle de Bursaspor’u tercih eden Sow, yeşil beyazlılarla yarım sezonluk 750 bin Euro’ya anlaştı. Hafta başında Bursa’ya gelmesi beklenen deneyimli forvetin teknik direktör Paul Le Guen le de telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X