İşte Twumasi görüşmesinin detayları

Bursaspor’un Patrick Twumasi için Astana ile yaptığı ilk görüşmenin detaylarını açıklıyoruz.

İşte Twumasi görüşmesinin detayları

Kazakistan temsilcisi yeşil beyazlı kulüpten 2 milyon Euro talep ederken, Başkan Ali Ay 750 bin Euro önerdi. Transfer için ilk etapta yüksek uçmak istemeyen yeşil beyazlılar, işi taksitlere bölerek bitirme amacında.

Bursaspor’da tüm gözler yapılacak takviyelere çevrildi. Ligin ilk yarısında kadro darlığı nedeniyle epey sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılarda Ali Ay yönetiminin takıma direkt katkı sağlayacak transferler yapması bekleniyor. Bu doğrultuda bir süredir temaslarını sürdüren Bursaspor’un hedefindeki ilk isim olan Ganalı kanat oyuncusu Patrick Twumasi için görüşmeler hızlandı.

AŞAĞIYA DÜŞECEK Mİ?

Teknik Direktör Paul Le Guen’in alınmasını istediği 23 yaşındaki oyuncu için kulübü Astana’yla temaslar sürüyor. Bursaspor’dan bonservis olarak 2 milyon Euro talep eden Kazakistan temsilcisinin rakamı aşağıya düşürmesi için baskı yapılmaya başlandı. Başkan Ali Ay’ın ise yapılan ilk temaslarda 750 bin Euro önerdiği belirtildi. İlk etapta yüksek uçmak istemeyen yönetim, rakamın aşağıya çekmek için uğraş veriyor.

TWUMASİ SICAK BAKIYOR

Astana kulübünün istediği 2 milyon Euro’da indirim yapması beklenirken, Başkan Ali Ay’ın da önerdiği 750 bin Euro’yu yukarıya çıkabileceği gelen haberler arasında. Bu arada Astana kulübünün istenilen bonservisi taksitlere bölme durumunda transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Astana’dan ayrılmak isteyen Twumasi’nin ise gelişmeleri yakından izlediği bildirildi. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen Ganalı futbolcunun Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X