‘İttifak Bursa’da söz konusu’

MHP İl Başkanı Kurtuluş Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri Olay Medya’yı ziyaret ederek, yönetici ve köşe yazarlarıyla biraraya geldi.

‘İttifak Bursa’da söz konusu’

SEYİT GÜNDOĞAN

Ziyarette gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Coşkun, AK Parti ile yapılan ve yerel seçimlerde de yapılması planlanan ittifak konusuna açıklık getirdi. İttifak ruhunun millette vücut bulduğunu ifade eden Coşkun, bu işbirliğinin bu seçim döneminde de devam etmesi gerektiğini söyledi.

İttifak konusunda iktidara uyarılarda da bulunan Coşkun, “AK Partili teşkilat yöneticilerinin bu konuyu biraz daha aymazlıkla değerlendirdiğine şahit oluyoruz. Beraber hareket etme noktasında iyi niyet ve çabalar var. Bunlar tek taraflı çaba olarak kalmamalı ve hayata geçirilmeli. Milli politikalar üretip iktidarlar değişse bile devamını sağlamadıkça ve bu konularda kamuoyunda geniş bir mutabakat oluşturmadıkça olumlu bile olsa bazı hadiseler akamete uğruyor. Herkes kendine düşen sorumluluğu ve payı almalı” diye konuştu.  

“İTTİFAK BURSA’DA DA SÖZ KONUSU”

Büyükşehir olduğu için Bursa’da da ittifakın söz konusu olduğuna dikkat çeken Coşkun, “Ancak bu ittifak ilçelere kadar sirayet eder mi o konu ilerleyen günlerde netleşir. Bu ittifak, şu anda yaratılmış olan birliktelik ruhu zedelenmeden en alt noktaya kadar inmeli” dedi. 

Nilüfer’deki ittifak olasılığına da değinen Coşkun, “Mustafa Bozbey’in sevimli, sempatik ve seçmenle alakadar olan olumlu bur yapısı var. Ama bu ittifak söz konusu ise esas olan alınan müşterak kararlardır. Teşkilatlarımız da seçmenlerimiz de alınacak karara mutlaka uyarlar ve verdikleri sözün arkasında dururlar” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X