‘İyi bir yerde bitireceğiz’

Ertuğrul Ersoy, ‘Kalan 2 haftada başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Trabzonspor maçı zor geçecek fakat elimizden geleni yapacağız’ dedi. 

‘İyi bir yerde bitireceğiz’

Bursaspor’un genç savunmacısı Ertuğrul Ersoy, ligde kalan 2 haftada başarılı sonuçlar almak istediklerini söyledi. Fenerbahçe karşısında iyi savunma yaptıklarını fakat hücumda etkili olamadıklarını ifade eden Ertuğrul ‘Kazanıp üst sıralara doğru çıkmak istedik fakat olmadı. Mağlubiyeti de haketmediğimizi düşünüyorum. Basit bir penaltı golüyle yenildik. Hücumda eksik kalmamız bizi oldukça etkiledi,. Taraftarımıza 3 puan hediye edemediğimiz için üzülüyoruz’ diye konuştu. 

ZOR MAÇ OLACAK

Önlerinde Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçları olduğunu belirten genç oyuncu şöyle konuştu: Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Kaybedilmiş bir şey yok. Bu takım sonuçta 24 puan topladı. Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçı zor geçecek. Onlar da Rıza Çalımbay’ın gelmesinin ardından iyi bir çıkış yakaladı. Eksiklerimiz olacak ancak elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X