“İyi insanlar da var” dedirten görüntüler

Erzincan’da bir çöp kutusunun kapağına ayağı sıkışan sokak köpeği, güvenlik görevlisi Salih Sevimli’nin çabalarıyla kurtarıldı.

“İyi insanlar da var” dedirten görüntüler
İşe geç kalmasına karşın köpeğe yardım edip, kendi imkanlarıyla kurtaramayınca itfaiyeye haber veren Sevimli, o anları cep telefonuyla kaydetti, durmayan araç sürücülerine de sitem etti.
 
Erzincan Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Salih Sevimli (35), sabah işyerine giderken Yoğurtlu Beldesi Cengiz Topel Mahallesi İmam Rıza Caddesi üzerinde bir sokak köpeğinin, ayağını çöp kutusunun kapağına sıkıştığını gördü.

Kendi çabasıyla köpeği kurtarmak isteyen Sevimli, yoldan geçen araçları durdurarak yardım istedi ancak başarılı olamadı.

Salih Sevimli, canı yanan köpeğin feryatları arasında tüm çabaları yetersiz kalınca, itfaiye ekiplerine haber verdi.

 
Olay yerine sevk edilen Erzincan Belediyesi itfaiye ekipleri, yaklaşık 20 dakikalık çalışmayla köpeği kurtardı. İtfaiye ekipleri köpeğin tedavisi için belediye veterinerine bilgi verdi.
 
O anları cep telefonu ile görüntüleyen güvenlik görevlisi Salih Sevimli, işe geç kalmasına rağmen köpeğe yardım ettiğini, yoldan geçen araçları durdurmak için uğraştığını ancak insanların duyarsız kaldığını söyledi.

ise-gec-kaldi-ama-kopegi-kurtardi_5231_dhaphoto5.jpg

Sevimli, “Köpeği bulunduğu yerden kurtardık, itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum. Yoldan geçen insanlardan yardım istedim, ancak bir tanesi durmadı. Bu mu insanlık, bu mu duyarlılık? Bir can sonuçta, siz böyle mi insansınız? diye tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X