‘İyi oyun bulamayınca oturup kendim yazdım’

Hem yazıp hem yönettiği ‘Patates’ adlı oyunla Bursalıları selamlayan Ahu Türkpençe, aradığı oyunu bir türlü bulamayınca kalemi eline almaya karar vermiş.

‘İyi oyun bulamayınca oturup kendim yazdım’

FERİT TELSEREN

KÜFÜRSÜZ OLSUN İSTEDİM

Güzel oyuncu Ahu Türkpençe, başrolünü Orçun İynemli’yle paylaştığı ‘Patates’ adlı oyunuyla önceki akşam Bursa’daydı. Seyirciyle buluşmadan önce gazetecilere samimi açıklamalarda bulunan Türkpençe, ‘Bir komedi oynamak istiyordum. Çok oyun okudum ama istediğimi bir türlü bulamadım. Komik ve eğlenceli, küfürü olmayan, durum komedisi arıyordum. Bulamayacağımı anlayınca ben yazabilir miyim diye yola çıktım’ dedi.

SIRADA SİNEMA VAR

Tiyatro oyunu yazmasının kendisini cesaretlendirdiği belirten Ahu Türkpençe, bir de sinema senaryosu kaleme almış. Kendi filmini çekmek için yaz aylarını bekleyen Türkpençe, ‘Şu an tiyatro odaklı gidiyorum. Bu oyun biraz otursun yaz aylarında sinema filmi için koşuşturmaya başlarım’ dedi. Oyunda şişman bir kadını canlandıran Türkpençe, rolünü başarıyla canlandırabilmek için kendisini kilolu gösteren bir kostüm giyiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X