İYİ Parti Mustafakemalpaşa sonuçlarına itiraz edecek 

İYİ Parti İl Başkanlığı, 31 Yerel Seçimleri’nin ardından Mustafakemalpaşa’daki sonuçlara itiraz etmeye hazırlanıyor.

İYİ Parti Mustafakemalpaşa sonuçlarına itiraz edecek 

HATİCE DAL

Sonuçların kamuoyu ile paylaşılmaya başlamasıyla birlikte Mustafakemalpaşa’dan gelen sonuçlar üzerine İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır ilçeye giderek incelemelerde bulundu. Resmi olmayan rakamlara göre; Cumhur İttifakı adayı Mehmet Kanar’ın 48.36 oy aldığı ilçede Millet İttifakı’nın adayı ise Şükrü Erdem de 47.48 oy aldı. 

“HAK YEMEYİZ HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ”… 

Mustafakemalpaşa’da 2 bin 700’ün üzerinde geçersiz oy olduğunu belirten İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, “Seçim kurulundaki arkadaşlarımız şu anda birleştirme tutanaklarını inceliyor. Gerek olduğu takdirde bugün itiraz edeceğiz. Kazanmaya en yakın olduğumuz ilçe Mustafakemapaşa. Kazananı ve kaybedeni çok ay sayıdaki oy belirleyecek. Kimsenin hakkını yemeyiz, kimseye de hakkımızı yedirmeyiz. İlçeler geneline bakıldığında yaklaşık 60 meclis üyemiz bulunmakta aynı zamanda ise büyükşehir meclisinde ise 13 kişi bizi temsil edecek” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X