İYİ Parti Umurbey’de temsilcilik açtı

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Umurbey Mahallesi’nde temsilcilik açtı. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Betül Bayraktar Orhan, İl Başkanı Yüksel Yılmaz, GİK Üyeleri Hasan Toktaş ve Abdullah Alagöz de açılışa katıldı.

İYİ Parti Umurbey’de temsilcilik açtı

CEMAL KIRGIZ

Umurbey Mahalle Temsilcisi olarak Mehmet Öğüt’ün atandığı açılışta, İYİ Parti’nin 24 Haziran seçimlerine sokulmak istenmediğini ifade eden İl Başkanı Yüksel Yılmaz, “Demokrasi çözüm yolları üretmiştir.

CHP’den geçen vekillerle oynanan oyun bozulmuştur. Demokratik çözüme katkı koyan CHP’lilere ve İYİ Partililere teşekkür ediyorum” değerlendirmesini yaptı.

Hasan Toktaş da, İYİ Parti’nin genelde ve yerelde iktidar olacağını ifade ederek, “Meral Akşener’i önce Cumhurbaşkanı yapacağız, ardından da Adnan Bıyıklı’yı Gemlik Belediye Başkanı yapacağız” diye konuştu. 

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı da, teşkilatlarıyla birlikte yorulmadan, gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Adnan Bıyıklı, Gemlik’in bütün mahallelerinde temsilcilik açarak örgütlenmeyi ve büyümeyi devam ettireceklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X