İYİ Parti’nin Meclis Başkan adayı belli oldu

İYİ Parti’nin TBMM Başkan adayı Hayrettin Nuhoğlu oldu. İYİ Parti’de Grup Başkanı Ahad Andican olurken, Lütfü Türkkan ve Ağıralioğlu da grup başkan vekili oldu.

İYİ Parti’nin Meclis Başkan adayı belli oldu

Habertürk’te yer alan habere göre, İYİ Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) ilk grup toplantısı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Grup Başkanlığı’na İstanbul Milletvekili Abdülvahap Andican getirildi.

43 milletvekiliyle Meclis’e giren İYİ Parti’nin TBMM’deki ilk grup toplantısı başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantının açılış konuşmasını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptı. Toplantının devamında grup iç yönetmeliğinin okunarak, grup başkanı, grup başkanvekilleri, grup yönetim kurulu üyeleri, grup denetçi üyeleri ve grup disiplin kurulu üyelerinin seçimine geçildi.

GRUP BAŞKANI VE BAŞKANVEKİLLERİ BELLİ OLDU

Grup Başkanlığına İstanbul Milletvekili Abdülvahap Andican getirilirken, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’da Grup Başkanvekili oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X