‘İyilik Yap Fark Yarat’ 

Yeşim Tekstil Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kulübü başta olmak üzere firma bünyesindeki kulüplerin desteği ile hayata geçirilen‘İyilik Yap Fark Yarat’ Projesi kapsamında düzenlenen kermesin ikincisi gerçekleştirildi.

‘İyilik Yap Fark Yarat’ 

Yeşim Tekstil Bahçıvan Hüseyin Amca Tüneli’nde yapılan kermeste; firma çalışanları, firma tedarikçileri ve Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi öğrencileriyle öğretmenleri tarafından hazırlanan yiyecekler ve ürünler stantlarda satışa sunuldu. Gıda, hazır giyim ve ev tekstil ürünlerinin yer aldığı iki günlük kermes organizasyonuna, Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi öğrenci orkestrası da birbirinden güzel parçalarıyla renk kattı.  

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK”…

Kermesin ikinci gününe katılan Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya da, alandaki stantları gezdi. Yeşim çalışanlarının önemli bir projeye imza attığını ifade eden Şankaya, kermesten elde edilen gelirle babası merhum Şükrü Şankaya tarafından yaptırılan ve onun adını taşıyan okulların bazı eksiklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Şankaya, “Çalışanlarımızın gayretleriyle toplanan bağışlar ve Yeşim Tekstil’in de kurumsal olarak yapacağı bağışla okulumuzun bilgisayar odasını yenilemeyi ve birtakım ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz. Bu tür projelerle farkındalık yaratmaya ve eğitime destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ…

Kermes organizasyona denk gelen doğum günü nedeniyle Şenol Şankaya’ya sürpriz bir kutlama da yapıldı. Şankaya tüm katılımcılara verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, Yeşim’in büyük bir aile olduğunu ve hep birlikte güzel işler yapmaya devam edeceklerini kaydetti. 

yesim2.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X