İzdivaç programlarının gözde damat adayı, hayatını kaybetti

‘Evleneceksen Gel’ adlı evlilik programının damat adaylarından olan ve şarkıcılık yapan George Khotivari’nin, hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

İzdivaç programlarının gözde damat adayı, hayatını kaybetti

En son Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın birlikte sundukları, ‘Evleneceksen Gel’ adlı evlilik programının damat adaylarından olan ve şarkıcılık yapan George Khotivari’nin, hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Genç şarkıcının vefat ettiğini Tuğba Özay duyurdu.
 

KANSERLE SAVAŞIYORDU
 

Evlilik programlarından tanınan Gürcistanlı George Khotivari’nin bir süredir kanserle savaştığı ve geçtiğimiz Kasım ayında hayatını kaybettiği öğrenildi. Khotivari, Gürcistan’da toprağa verildi.

CİNSEL İÇERİKLİ FİLMLERDE OYNAMIŞTI
 

Gürcistanlı George Khotivari, annesi Tsira Khotivari ile birlikte 1999 yılında Türkiye’ye göç etmişti. Annesi daha sonra bir Türkle evlendi ve Müslüman oldu. Khotivari, liseyi Türkiye’de okuduktan sonra Gürcistan’da müzik eğitim aldı. Türkiye’ye tekrar geldiğinde annesinin isteği üzerine 2012 yılında bir evlendirme programına katılan Khotivari, daha sonra farklı kanallardaki evlendirme programlarında kendisine eş aramıştı. En son Seda Sayan’a katılan Khotivari’nin Bodrum Türkbükü’nde çekilen +18’lik filmde rol aldığı ortaya çıkınca, programdan ayrılmak zorunda kalmıştı. Daha sonra Khotivari, cinsel içerikli filmlerde oynadığını doğrulamış ve “Bana bu konuda kimse bir şey sormadı, ben de söylemedim” demişti.

izdivac-programlarinin-gozde-damat-adayi-10360916_8316_m.jpg

YILDIZ TİLBE’YE TEKLİF ETMİŞ
 

Khotivari, Hande Ataizi’nin sunduğu programda ise Yıldız Tilbe’ye evlilik teklifi etmişti.

SEDA SAYAN ÇOK SİNİRLENMİŞTİ
 

Seda Sayan çıkan bu haberlere çok sinirlenmiş ve basın açıklaması yaparak, “Zaten bu insan bütün izdivaç programlarına evlenmek için çıkmış. Esra Erol’dan Hande Ataizi’ne kadar hepsinin programında çıkmış.” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X