İzlanda’dan daha iyi takımız

Şenol Güneş ‘Bu bir maraton. Yarış 3 takım içersinde. Rakibimiz İzlanda. Onlardan çok daha ileride olduğumuzu söyleyebilirim’ dedi.

İzlanda’dan daha iyi takımız

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, İzlanda karşısında tüm oyuncularının galibiyet için elinden geleni yaptığını söyledi.Güneş, Fransa, İzlanda ve Türkiye arasında yarışın süreceğinin altını çizerek ‘Bu bir maraton. Fransa daima favori, dolayısıyla rakibimiz İzlanda. Tersi bir sonuç olsaydı Fransa’yı değil de İzlanda’yı yenseydik daha iyi olurdu. Fikstür elimizde değil, Fransa’dan sonra burada oynadık. Bu şartlara rağmen 30 dakikadan sonra geçen sürede tüm oyuncular gayretliydi. Rakip de aldığı puanla yarışa ortak oldu’ ifadelerini kullandı. 

HAKAN ETKİLİ OLAMADI

Şenol Güneş, takımdaki sakatlıkların da kendilerini olumsuz etkilediğini belirterek ‘Sakatlıklar sıkıntı ama üç günde bir maç oynamak da sıkıntı. Sakatlıktan gelip oynayan oyuncu da oynayamayabilirdi. Hakan sakatlıktan sonra geldi, çalıştı gayret etti ama etkili olamadı. Onlara bakarak takımı değerlendirip olumsuz bakmak istemiyorum. Tamamına bakarsak onlardan kötü takım değiliz daha iyi takımız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X