İznik Milli Eğitim’e yeni müdür

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Muhammet Asil, İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

İznik Milli Eğitim’e yeni müdür

HAYRİ ŞEN

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, başarının sağlam bir ekip çalışması ile mümkün olacağını ifade ederek, ‘İznik her bakımdan birçok değere sahip bir ilçe.

Burada uzun süredir görev yapan, ilçeyi tanıyan  tecrübeli öğretmen arkadaşlar ve koşuşturmaya heveslisi birçok genç öğretmen arkadaş ile birlikte bir ekip halinde çalışmayı hedefliyoruz. Bizim hata yapma şansımız olamaz, çünkü bizim işimiz çocuklarımız” dedi.

Geleceğin teminatı olan çocukların eğitimi, ülke ve İznik için her şeyden önemli olduğunu ifade eden Muhammet Asil, “Okullarımızda yapılan tüm projelerin diğer okul öğretmen ve öğrencilerini de içine alan bir birlikteliği kurmak zorundayız.

İlçe Milli Eğitim olarak okul müdürlerimizin ve öğretmelerimizin önünde koşmalıyız ki, eğitim seviyemizi yükseltebilelim. Komşu ilçeler ile entegrasyon halinde eğitimde olduğu kadar belediye ve diğer sivil toplum örgütleri ile birlikte İznik’in tarihi zenginliğine yakışır bir şekilde tanıtım ve organizasyonlarında paydaş olmak düşüncesindeyiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X