İznik sahil yolu bayrama hazır

İznik sahil projesi kapsamında asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın asfaltlama çalışmasına katıldı.

İznik sahil yolu bayrama hazır

HAYRİ ŞEN

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik ziyareti çerçevesinde ilk olarak Belediye Başkanı Osman Sargın ile buluştu. Daire başkanlarının da katıldığı toplantının ardından heyet esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi.

3,5 kilometrelik İznik sahilinde devam eden asfaltlama ve 53 bin metrekarelik alanda devam eden peyzaj çalışmalarını da yerinde inceleyen heyet, burada yetkililerden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, sahilde devam eden çalışmalar sırasında asfalt makinesine çıkarak asfaltlamaya katıldı.

TRAFİK NORMALE DÖNECEK…

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Sahilimize Kıran Dere bölgesinden başlayarak binlerce fidan, binlerce değişik cinste çiçekler dikildi ve dikiliyor. Sahilimiz tam anlamıyla bittiğinde bölgemizin örnek sahili olacak. Yol kısmı birkaç gün içerisinde biterek trafik normale dönecek. Böylece bayrama sahilimizin yol kısmı bitmiş olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X