İznik yolundaki köprü genişliyor

İstenmeyen trafik kazalarının sıkça yaşandığı ilçe çıkışındaki Orhangazi-İznik karayolu üzerinde bulunan eski köprünün yerine yenisinin yapılması ve otoban kavşağına kadar olan kesimde yol genişletme çalışmaları başladı. 

İznik yolundaki köprü genişliyor

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin, Karayolları tarafından daha önce kamulaştırma çalışmalarını yapılan alanda, yol genişletme çalışmalarını yürütecek olan yüklenici firmanın bu bölgedeki ilk çalışmaları yerinde inceledi. Çağlayan, İznik yolunun ilk etapta otoban kavşağına kadar olan bölümde genişletme çalışması yapılacağını, yol çalışmaları ile birlikte köprünün de yenileneceğini ifade etti. 

Yol genişletme çalışmaları kapsamında, İznik karayolu’nun ilçe mezbahanesi yakınında bulunan 7 metre genişliğindeki köprü yıkılarak yerine 12 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edilecek. Köprünün yıkılacak olmasından dolayı yüklenici firma köprünün yanında geçici olarak yeni bir servis yolu açarak çalışmalarına başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X