İznik’e gençlik ve kültür merkezi

İznik’te inşa edilen ve iç tefrişatı Spor Toto tarafından düzenlenen Gençlik ve Kültür Merkezi, ilçede etkinliklerin yeni adresi oluyor.

İznik’e gençlik ve kültür merkezi

Merkez, birçok faaliyete ev sahipliği yapıyor. Konferans ve seminerlerden, eğitim programlarına, turnuva ve nikâhlara kadar vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlıyor. İlçenin ilk kültür merkezi olma özelliğini taşıyan merkez 7’den 70’e tüm vatandaşların uğrak noktası oluyor. İçerisinde kütüphane, kurs merkezi, nikah salonu, meclis salonu, toplantı salonu, satranç salonu ve konferans salonu ile idari ofislerin bulunduğu binanın iç tefrişatı Spor Toto tarafından hibe edildi. 1200 metre kare kapalı alanda bulunan Kültür Merkezi hakkında açıklamada bulunan yetkililer, şunları kaydetti: ‘Gençlik ve Kültür Merkezinde yapılacak tiyatro, sergi, konferans, gibi etkinlikler ile gençlerimiz ufkunu açacaktır. Kültür Merkezi ilçemizdeki birçok sosyal etkinliğe de destek sağlıyor. Buralarda düzenlenen turnuva, eğitim seminerleri ve konferanslar tüm vatandaşlarımıza katkı sağlıyor.

Vatandaşlarımız yuva kurmaya adım attıkları mutlu günlerini yine bu merkezimizde bulunan nikah salonumuzda gerçekleştiriyor. İçerisinde kütüphane, kurs merkezi, nikah salonu, meclis salonu, toplantı salonu, satranç salonu ve konferans salonu ile idari ofislerin bulunduğu binanın iç tefrişatını girişimlerimiz ile Spor Toto Genel Müdürlüğü’nden hibe olarak aldık.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X